02 januar 2006

2006!

Plutselig ble det en nytt siffer å forholde seg til. Julehelga og nyttårshelga er over og vi tilbragte mange gode timer sammen gode venner. På julaften hadde vi en gjest fra Sverige, en fra Norge og en fra Spania. Det er fint med venner og det er fint at vi kan være sammen. Nyttårsaften var med norske venner på en Thai-restaurant i Los Boliches. Jeg tror ikke det blir så veldig lenge til neste gang vi besøker dette etablissementet som heter Thai-Lanna og ligger i Calle Francisco Cano 80. (Tlf 952 587 139 for bordbestilling) Nydelige lokaler, deilig mat, prima-prima service av vakre mennesker, - behøver man noe mere da? Jo! Hyggelige venner å gå ut med! Men de må du ta med selv!


I Mijas kommune er det ca 60.000 registrerte innbyggere fra 125 forskjellige land, noe som kan gi en multikulturell opplevelse om man vil. Man kan spise på steder som representer mattradisjoner fra "hele verden" og man kan oppleve etnisk musikk, kunst og håndverk fra de fleste verdenshjørner.
De aller, aller fleste gjør sitt absolutt beste for at vi alle skal kunne leve i fred og harmoni med hverandre. Noen mennesker har det vanskelig, uten jobb, uten bosted, kanskje ikke en gang oppholdstillatelse. Narkotika er alt for lett tilgjengelig og det er mange som lider under det. Av og til gir man bort noen slanter til tiggere, men det går også bra å donere en liter melk, en pose bananer eller noe annet spiselig.

" Grunnen til at en hund har så mange venner, er at den logrer med halen istedenfor med tungen."

Nada mas.

Ingen kommentarer: