04 mai 2006


Campeones!

I går kveld ble det klart, det vi hadde visst i lang tid... Barcelona Club de Futbol ble vinnere av La Liga for andre gang på rad!

Nærmeste konkurrent var Valencia og inntil i går var det klart at om Valencia vant alle sine gjenværende kamper samtidig som Barcelona tapte alle sine, så ble Valencia vinnere. Men allerede etter halvspilt kamp i Viga (mot Celta da Viga) var det klart at Valencia hadde tapt mot Mallorca og da var det jo egentelig klart..... Barcelona var seriemestre selv om de skulle tape alle de gjenstående kampene... Celta var dyktige, de ville vinne for de kjemper for en plass i neste års Champions League, men mot et halvmett Barcelona var det ikke nok. Eto'o scoret kampens eneste mål og Barcelona vant igjen...

Nå ser jeg fram i mot 17. mai... ikke for at det er Norges nasjonaldag, men for at det er den dagen finalen i verdens gjeveste fotballturnering går .... og i år er det Barcelona som spiller mot Arsenal, de to lagene som spiller den mest underholdende fotballen møtes til et festfyrverkeri av en fotballkamp!

Nada Mas!

1 kommentar:

Anonym sa...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»