23 april 2006


- Vestlig korsfarerkrig
Verdens mest ettersøkte mann vil ha Muhammed-tegnerne utlevert til rettsforfølgelse og straff.

Ja, slik skriv startsiden Sol.no på sin forside. Det vitner blant annet om usedvanlig liten innsikt. For hva var vel korsfarerne? Jo, kristne krigere som sloss for kristendommen! Så nå skal altså denne Bin-Laden begynne å sloss for kristendommen i vesten? Hva slags journalister er det vi har i Norge? Dette er bare enda et bevis på at "den femte statsmakt" er en gjeng no-brainers! Dette er typisk boulevardavisjournalstikk og folk leser slikt og tror på det!

De siste ukene har det vært ramaskrik fordi en komiker brente noen sider av Bibelen, men vi alle vet jo at det er flere mennesker i Norge som leser VG enn det er folk som leser Bibelen og det er da allitid helt OK å bruke VG under vedskiene når man skal fyre opp i ovnen eller peisen.... og det gjør folk glatt, selv om de tror på alt som står i VG men ikke på halvparten av det som står i Bibelen....

Men, stakkar Bin-Laden, han har bare en gammel nesten ubrukelig båndopptager til bruk for å meddele verden sine synspunkter, kan ikke en "rik onkel" la ham få et skikkelig videokamera .. eller i det minste en bedre mikrofon og noen halspastiller?

Nada mas

1 kommentar:

Anonym sa...

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»