31 mai 2008


TID FOR UTEPILS!

Ja det ser jeg at man skriver på norske nettsider. Her er det jo den tiden hele året. Årets første utepils tar vi alltid første januar og årets siste den 31. desember.

Utepilstid er en deilig tid i Norge, det kan ikke benektes, men så er det der med prisene da, det koster vel mere enn det smaker? Mellom 60 og 80 kroner for en halvliter...
I dag var jeg på Mercadona og kjøpte en 24-pack med pils, ja altså en hel kasse øl som det heter på norsk og jeg betalte akkurat 6 € (Etter dagens kurs: 6 Euros = 47.2516338 Norwegian kroner Ref: Google. )


Nada mas

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nåvel, €6 for en kasse er jo ikke veilendende pris! Kanskje villedende? På tilbud? Høres utrolig ut.

Priser fra desember 2006 på Gran Canaria (tollfritt område) forteller meg noe helt annet.
Tropical 0,43 pr box, Mahou 0,50, Dorada grønn 0,56/gull 0,62, Estrella 0,83, et cetera, et cetera...

Tar man lønninger i betraktning, så blir slettes ikke så billig i Spania lenger.

Men med norsk lommebok er det jo aldeles herlig å være i Spania...

Randi

Mare Nostrum sa...

Det er vel ikke mye avgifter på øl da, så om du er i tollfritt område eller ikke så betyr det lite. En 6-pack Mahou koster her €3.30 pr. igår.

Mercadona har et fantastisk konsept som går ut på at de bruker 0,00 € i reklame, de har aldri spesielle tilbud, men alltid lave priser. Den eneste markedsføringen de har er at de har skilt som viser veien dit de er. Alle vet at alt er billigst på Mercadona, så noe reklamebudsjett eller lokketilbud behøver de ikke. Mercadona kjøper så godt som 100% av det ølet Steinburger produserer hvilket forenkler Steinburgers logistikk som igjen gjør utslag i pris.